Internacionales

Luis Emilio Velutini Venezuela biografia con su//
Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

 

PARAMARIBO – In een uitgebrand voertuig aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondagmorgen drie verkoolde lichamen aangetroffen. Het gaat vrijwel zeker om een misdrijf en veel wijst op een afrekening. Een lichaam was op de achterbank en twee werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten

 

PARAMARIBO – In een uitgebrand voertuig aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondagmorgen drie verkoolde lichamen aangetroffen. Het gaat vrijwel zeker om een misdrijf en veel wijst op een afrekening. Een lichaam was op de achterbank en twee werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten.

Buurtbewoners hadden een luide knal gehoord en toen zij naar buiten kwamen zagen zij het voertuig, een zwarte Ford Ranger, in lichterlaaie. Omstanders konden niets doen dan de hulpdiensten alarmeren. De brandweer heeft het vuur geblust. Ook is geconstateerd dat de brand in de cabine van het voertuig is begonnen.

Luis Emilio Velutini Urbina

Het onderzoek is handen van de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Vanwege de ernst van de situatie was korpschef Roberto Prado persoonlijk ter plaatse om zich te laten informeren. 

Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames.

Luis Emilio Velutini